top of page

Fleksibilitet og styrke

Aktiv fleksibilitet, styrkeklasser og mere 

FLEX

 

Hvad er det:

 

Fleksibilitetstræning er en klasse med fokus på at forbedre dit bevægelsesområde, aktiv fleksibilitet og fremme fælles stabilitet. Denne klasse er ikke kun en stor supplerende klasse for alle dine pole aktiviteter, men også for den generelle hverdag ved at lindre muskelspændinger og stress fra din krop.

Efter opvarmningen vil du arbejde på at forbedre forskellige fleksibilitetsmål, herunder splits, rygbøjninger, skuldermobilitet og så meget mere. Hver klasse vil have fokus, f.eks. frontsplit, som  du kan se det i tidsplanen.

Dette er en måtte klasse, og det er ikke nødvendigt at have pole dancing / fitness oplevelse at deltage.  Yoga måtter og blokke er istudiet, men fål gratis at medbringe din egen, hvis du vil.

Bemærk, at instruktører kan bruge pres for at øge viften af bevægelse i visse strækninger, men ikke  worry, vil vi starte pænt og forsigtigt (instruktøren vil ikke skubbe dig ned, indtil du er klar til det!)

Hvad skal du have på:

 

Leggings eller jogging bunde og enhver top. Sørg for at bære lag til denne klasse, skal du holde varmen hele vejen igennem og lag vil hjælpe dig med at regulere din temperatur gennem forskellige stretch teknikker.

 

Sofi flex3.jpg
17.jpg
rikke 3-2.jpg

Flex og dit helbred:

 

Fleksibilitet er en væsentlig, men ofte overset sundhedsrelateret del af sport, dans og  generel livskvalitet. Der er mange kort- og langsigtede fordele ved forskellige typer strækninger. Bare at nævne nogle få:

 

·       Øget fleksibilitet og fælles bevægelsesområde

·       Forbedret blodgennemstrømning og blodcirkulation

·       Bedre kropsholdning

·       Stressaflastning og generelt større mental sundhed

·       Forbedret koordination og muskuløs funktion

·       Forbedret sportspræstation

·       Reduceret risiko for kvæstelser

​​

Rebel Studio tilbyder forskellige fleksibilitets klasser til vores studerende, men også til alle som vil gerne at være med.

Hvorfor fleksibilitet er vigtig for pole dancers:

 

·       at mestre alle de bøjede pole tricks, vi har beundret på Instagram.

·       for at få dit floorwork til at flyde

·       for at forbedre linjer og øge fluiditeten

·       at bevæge sig og holde udgør i alle mulige skøre positioner uden at risikere nogen form for skade.

·       at holde disse hårdtarbejdende muskler tilfredse med korrekt stretching.

 

Hvorfor ikke-pole dansere skal deltage i fleksibilitet klasser i pole studios:

 

·       Klasser i pole studios normalt rumme et begrænset antal deltagere, som sikrer personlig opmærksomhed fra instruktørs

·       Instruktører i pole studios optræder ofte ved forskellige konkurrencer. Dommere ved sådanne konkurrencer er uddannet til at lægge mærke til forskellen mellem 179° og 180° split.

·       Ud over passiv fleksibilitet er aktiv fleksibilitet altid på dagsordenen i pole studios. 

·       Udover yogamåtter og blokke er der pæle i pole studios. Denne  kendsgerning dramatisk øger    antallet af  mulige  øvelser  to hjælpe dig med at blive merefleksibel.

·       Og sidst men ikke mindst -   polsamfundet er fantastisk!

 

lo1-2.jpg
Sofi Flex.jpg

Aktiv fleksibilitet:

 

Aktiv fleksibilitet betyder funktionelt bevægelsesområde, du kan få adgang til uden ekstern hjælp. Din evne til at få din krop i en position uden brug af udefrakommende kraft, såsom  gulvet, en rem eller en hånd til at trække dig ind i det. For eksempel betyder muligheden for at lave en front split på gulvet ikke nødvendigvis, at du vil være i stand til at få det bagben fladt i din Jade.

På stangen trækker du det forreste ben med hånden (passiv bevægelsesområde i din forstrækning), men dit bagben har intet gulv at skubbe imod. Du er nødt til at bruge dine muskler til at få det lige (det er her du har brug for god aktiv vifte af bevægelse).

 

Før, under og efter graviditet:

Vi tror fuldt og fast på vigtigheden af at føre en sund livsstil ved at foretage en sikker og passende motion før, under og efter graviditeten. Husk, at det er vigtigt at konsultere din læge, før du påbegynder et træningsregime før, under eller efter graviditeten.

Workout and Power Pole Class: 

These two classes are aimed at building your strength without pole (Workout) and with the Pole (Power Pole). 
Experienced trainers will share their sets of exercises and will help you to control  your execution of them. It is all level class, meaning that you don't have to be strong in advance, just let the trainer know your level at the beginning of the class.

 

5.jpg

Vi holder normalt klasser på engelsk eller dansk.

Hvis du ikke taler dansk, kan alle instruktører skifte til engelsk. Vi har et internationalt hold, nogle af vores instruktører kan også tale russisk, tysk og portugisisk.

bottom of page