top of page

Pole Dance

Pole Art, Pole Sport, Exotik, Sexy basic 

Sexy Basic


Hvis du er ny til høje hæle eller bare ny til Pole Dance, så er denne klasse perfekt til dig. I løbet af 55 minutter du blive guidet gennem en let koreografi med de mest basale og hyppige bevægelser med fokus på at bevæge sig på sexet. Hvis du er en mere erfaren danser, vil du også have fordele af Sexy Basic, da klassen kan bruges som basis træning. Du kan danse i shorts eller leggings. Klassen kan undervises på engelsk, dansk eller russisk. 

1.jpg
sashacol.jpg

Exotic
 

Dette er en speciel klasse med den berømte Pole Dancestil som hedder "Russian Exotic”. Alle niveauer velkomne. I løbet af klassen vil du lære en ca. 1-minuts koreografi, som kan være dance flow med eller uden tricks afhængigt af den enkelteinstruktørs stil.

 

Forskellen fra Sexy Basic er i typen af bevægelser, sekvenser og budskabet som udtrykkes via dansen - og det kan være mere udfordrende. Du kan danse i shorts eller leggings. Høje hæle og knæbeskyttere er et "must have". Klassen kan undervises på engelsk, dansk eller russisk. 

shoot-7073.jpg
6.jpg

Aerial Dance: 
 

I løbet af denne klasse gennemgår vi Pole teknikerne til klatring, tricks …stå på hovedet og mange flere! 

 

Klassen kan være nybegynder, mellem eller alle niveauer. 

 

Denne klasse kan undervises på engelsk, dansk, russisk eller portugisisk.

Pole Art
 

I løbet af denne klasse du vi lære at fortælle en historie og udtrykke forskellige følelser via dans. Det er en "all level" klasse, uden hæle. 

Denne klasse kan undervises på engelsk, dansk eller russisk.


Free Arial


Selvtræning i studiet. Normalt vil der være en instruktør til stede, men du er ansvarlig for din egen opvarmning og strukturering af træningen.

IMG_0732.jpg
Artsofi.jpg

Vi plejer at undervise klasser i engelsk eller dansk.

Hvis du ikke taler dansk, kan alle instruktører skifte til engelsk. Vi har et internationalt hold, nogle af vores instruktører kan også tale russisk, tysk og portugisisk.

bottom of page