top of page

THE REBEL CREWVi ligger i hjertet af Nørrebro, har højt til loftet og masser af plads omkring vores poles så der er aldrig trangt. Vores fokus er personlighed og attitude.

Clara

CLARA:

Clara har danset pole siden 2020 og blev hurtigt vild med den “old school slinky” stil. Hun har en stor passion for flow og flotte overgange mellem tricks.

I 2022 blev hun certificeret instruktør for at føre hendes passion for pole videre med fokus på følelsen af at være i flow mens man danser. Hendes timer fokuserer på “low flow” og at eksperimentere med nye overgange.

 

Mød Clara på Heels Classique, Aerial Begynder, Aerial Dance Intermediate, Smidighed. Hun underviser på Engelsk og Dansk.

k7243.jpg
Rikke

RIKKE:

 

Rikke har mere end 10 års erfaring som Pole dance instruktør og showdanser. Hun underviser Flex, stripfitness, Burlesque og Lapdance. Hendes undervisning og koreografier er eksperimenterende og originale.

Mød Rikke på Heels Classique,  Aerial Dance og specialkurser, eller book en Privat klasse med hende. Hun underviser på Engelsk og Dansk. 

IMG_6173.jpg
Tabatha

TABATHA:

Tabatha er RebelStudio's twerker. De har undervist I twerk siden 2014.

Derudover er Tabatha også en passioneret pole dance instruktør der har undervist i pole siden 2012. De deltog I det første DM i Poledance i 2010 og fik en 2. plads. Tabatha deltager i Pole Camps og workshops i Danmark såvel som udlandet for at lade sig inspirere.

Tabatha opfordrer sine elever til at udforske og eksperimentere når de laver tricks, combo’er og choreografier, så de kan udvikle deres personlige stil.  Deres mål er at få eleverne til at bruge pole og twerk som redskaber til at lære dem selv bedre at kende, udvikle sig, og opleve glæden ved at udtrykke sig gennem bevægelse. 

Mød Tabatha på Twerk, Aerial Beginners, Aerial Dance, Flex og personlige kurser, eller book en privat træning med dem. Tabatha kan undervise på Engelsk, Dansk, Portugisisk og til en vis grad på spansk.

Tabatha.jpg
Diana

DIANA:

Diana er en certificeret instruktør med mere end 3 års erfaring. Hendes passion er Exotic, men hun kan snildt overraske dig med interessante tricks eller vilde kombinationer på Aerial klasser. 

Mød Diana på Aerial Dance, Aerial Begynder, Sexy Basic. En gang i mellem underviser hun i Floorwork.

Diana taler Dansk og Engelsk 

P1066338.jpg
Charlotte

CHARLOTTE:

Charlotte har været pole dancer siden 2010, og har været en del af Dansk Pole Dance samfund lige fra starten.

Hun har været en udøvende kunstner i mange år og har rejst over hele verden i jagten på at lære fra nogle af de bedste dansere på Pole Dance scenen.

Charlotte er en passioneret lærer med en kærlighed for detaljer og flow.

 

I løbet af de sidste 4 år er ExoHeels blevet hendes yndlingsstil, men du  kan også møde hende på Aerial Dance Intermediate, Aerial Begynder,  Smidighed, Floorwork eller på personlige kurser og individuelle træninger.

 

Charlotte underviser på Engelsk og Dansk.

 

ch3901.jpg
Pernille

OLIVIA:

Olivia har danset pole siden 2017, og har siden sin første time, været forelsket i fællesskabet, samt kombinationen mellem benhård træning og kunstnerisk udtryksform.

 

Olivia trækker på sin musikalske baggrund, til at lave flydende og sensuelle koreografier, med musiske detaljer i højsædet, med rammen til fri bevægelse og fortolkning hos den enkelte elev. En af hendes favorit ting ved at undervise er, at hjælpe eleverne til at blive mere selvsikre i deres krop og bevægelse.

Du kan finde hende til aerial Dance, Sexy Basic, smidighed, Classique Heels, Chair Dance og Floorwork. Samt booke privattimer og workshops. Hun taler Dansk og Engelsk.

olivia.jpg
Ksenia

KSENIA:

Ksenia er ejeren af RebelStudio. Hun startede pole dance da hun stadig boede i Rusland og fortsatte sin lidenskab efter hun flyttede til Danmark i 2015.Siden 2014 har hun har arbejdet som instruktør i pole dance, stretching, stripfitness og som personlig træner.

Ksenia er certificeret instruktør og passioneret danser med en solid teknisk base. Hun kan elsker at optræde og konkurrere i internationale konkurrencer, deltager i workshops og internationale Pole Camps for at få mere viden fra verdens bedste pole dansere.Hvis du vil have mangfoldighed i din træning, så skal du booke en klasse med hende som instruktør. Stripfitness / go-go og aerobic,  klassisk koreografi, balsal dans, hip hop, dame stil, pole dance, ramme op danse stilarter.

 

Mød Ksenia på Aerial Dance, Chair Dance, Burlesque, Pole Exotic, Pole Art, Flex og personligekurser. Eller book en individuel klasse med hende.

Ksenia underviser på engelsk, russisk og dansk.


 

sec.jpg
Alexandra

ALEKSANDRA: 

Aleksandras pole dance rejse startede i 2009, og hun har undervist siden 2016.

Aleksandra er certificeret pole instruktør med fokus på de tekniske og psykologiske aspekter af undervisningen. Hendes træningstilgang er procesorienteret, og i hendes klasser vil du fokusere på den helt rigtige teknik, ren eksekvering og detaljer. Hun er udadvendt, åben og ivrig efter at hjælpe dig. 

 

Aleksandra siger selv: "Jeg vil gerne hjælpe mine elever med at føle deres krop bedre og forstå sammenhængen mellem øvelserne og resultaterne."

 

Mød Aleksandra på Aerial Dance, Flex, PoleArt, Exotic og Sexy Basic. Aleksandra underviser på Engelsk, Dansk og Russisk. 

IMG-20210122-WA0027.jpg
Mariia

MARIIA:

Mariia er en entusiastisk pole danser med erfaring og medaljer i konkurrencer og forestillinger. Hendes pole dance-rejse startede i 2015, og hun har undervist siden 2019. Hun udvider løbende sin viden med dansekurser, deltager i pole camps og udvider sit danseordforråd med forskellige stilarter.

 

Du kan møde hende på Exotic, Floor Work, Art and Flex klasser og personlige dansekurser for alle niveauer. Eller bestille en individuel klasse.

 

Mariia taler engelsk, dansk, russisk, ukrainsk.

 

m1-2_edited.jpg
Vladislava

VLADA: 

Vlada har dyrket poledance siden 2016. Hun startede med pole sport, men hun havde brug for en pause.  Da hun kom tilbage, besluttede hun at prøve hæle. Fra 2021 blev hun forelsket i hæle og skiftede sit fokus fuldt ud til dans. Hun fandt det både fysisk udfordrende og følelsesmæssigt involveret. Hendes passion inspirerede hende også til at begynde at skabe sine egne rutiner, tage workshops og dele nye overgange med andre poledancere. Så Vlada blev ExoHeels-instruktør og fortsætter sin udvikling som lærer og danser.
Under timerne fokuserer Vlada på at udvikle elevernes kropsbevidsthed og evne til at bruge dans som en måde at udtrykke sig på. Vlada mener, at enhver elev kan danse på sin egen unikke smukke måde, uanset kropsform og færdigheder.
Vlada opfordrer eleverne til at tilføje deres egne bevægelser og eksperimentere med forskellige overgange. Vlada viser nye kombinationer og overgange i hver klasse, mens han arbejder med tekniske færdigheder og grundlæggende elementer.

 

Vlada taler ukrainsk, russisk og engelsk. Du kan møde hende på Sexy Basic, ExoHeels, ExoHeels begynder- og fleksibilitetsklasser. 

Vladislava.jpg
Luise

DINARA: 

Dinara startede poledance i 2018, for at supplere hendes tidligere bodybuilding hobby med noget sjovt. Pole har siden overtaget alle andre Dinaras hobbyer. Hun er en stor fan af styrkebaserede tricks, som flag og håndstand.

 

Mød hende på Aerial Dance, Flexibility og ExoHeels.

Luise taler Ukrainsk, Russisk, Dansk og Engelsk. 

Dinara.jpg
ANASTASIA

ANASTASIA: 

Anastasia startede pole dancing mere end 7 år siden og har stor erfaring som danser og performer. Hun er semi-pro Champion i Art kategorien og er kendt for sin elegante og æstetiske pole dance stil.  
 

Du kan møde hende på Art, Flex og Aerial Beginner, eller via private lektioner og Zoom. 

Anastasia underviser på Dansk, Engelsk eller Russisk 

nast3783-2.jpg
MALENE

MALENE: 

Malene startede til Poledance i 2013, og blev hurtigt vild med alle de tricks og kombinationer som kunne læres. Indenfor de seneste par år har hun også udvidet dette til en passion for Heels timer og koreografier.

 

Hun har undervist i Poledance siden 2016, og fuldførte Yoga Anatomy Course i 2022. Hun har derudover også optrådt flere gange med Poledance og Aerial Hoop. Malenes yndlings del ved poledance er følelsen af at være stærk nok til at kunne løfte sig selv op - og spagat tricks!

 

På Malenes timer kommer du til at arbejde med grundlæggende tricks der danner rammen om elegante kombinationer

Du kan møde hende på Aerial Dance, Aerial Beginner, and Flexibility classes.  Hun taler Dansk og Engelsk 

IMG_4690.jpg
Josephine

JOSEPHINE: 

Josephine started pole dance in 2017 because she needed a "little extra", which she didn't feel regular fitness could offer. What Josephine loves about pole is that you always go home feeling like you developed or got introduced to something new; all can join despite body type or fitness level.

 

Josephine started teaching in 2021 and loves to help her students unlock new tricks. In her classes, she focuses on technique for tricks, as she loves the "aha" feeling it can give.

 

She is a substitute at the studio and teaches Aerial Dance, Aerial Beginner and Flexibility. She teaches in  Danish and English.

Josephine.jpg
bottom of page